Lantul clujean Marty Restaurants a inaugurat prima locatie din Bucuresti si a saptea unitate din retea, in urma unei investitii de aproximativ o jumatate de milion de euro. Reprezentantii companiei vor sa deschida alte doua locatii Marty in Bucuresti pana la finalul anului.

Restaurantul Marty din Bucuresti se afla in incinta centrului comercial Sun Plaza. Echipa este formata din 35 de persoane, care acopera in totalitate posturile necesare pentru buna functionare a business-ului.

Lla 18 ani de la inaugurarea primului restaurant Marty, am decis sa ne extindem si in Capitala. Am ales un centru comercial pentru ca ne permite sa testam aceasta piata foarte competitiva si pe care dorim sa evoluam treptat. Este un pas important pentru noi, insa venim cu o experienta indelungata si credem ca bucurestenii vor aprecia produsele si serviciile noastre

Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants

Investitia de circa 500.000 euro in primul restaurant Marty din Bucuresti va fi amortizata in trei ani de la inaugurare.

Citeste si:
Review George Butunoiu: Cele mai bune restaurante frantuzesti
Review George Butunoiu: Cele...

Planurile de extindere ale retelei continua, iar reprezentantii companiei tintesc inaugurarea a altor doua locatii Marty in Bucuresti pana la finalul anului. La nivel de business, pentru 2018 fondatorul Marty Restaurants anticipeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 30%, pana la 15,6 milioane de euro.

Fondat in anul 2000 de catre Marcelus Suciu, Marty Restaurants este cel mai mare lant de restaurante din Cluj-Napoca. In prezent, reteaua este formata din 7 locatii, dintre care 6 unitati in Cluj-Napoca si una in Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Butunoiu: Te duci pentru ce vrei la Tancabesti, dar nu pentru mancare