Suporterii Naționalei României știu să fie suporteri adevărați. Toate emoțiile naționalei se simt și se aud din tribune sau de acasă. Chiar dacă am fost puși la încercare din nou și din nou, chiar dacă am fost martorii unor victorii surprinzătoare sau ne-am enervat după un eșec, am rămas împreună – alături de echipa noastră și alături de speranța că vom reveni la turneele finale.

De aceea, lansăm noul tricou al naționalei - creat pentru suporteri, rezistent la emoțiile prin care trec. Indiferent dacă este vorba despre lacrimi de emoție sau de furie, smuls atunci când câștigăm sau atunci când pierdem sau de strigăte de bucurie sau de nervi, tricoul este acolo, alături de suporterii noștri, purtând cu mândrie simbolul speranței noastre comune - brâul tradițional.

Descoperă-l pe magazin.frf.ro sau în Romania Store din Mega Mall București și poartă și tu simbolul puterii suporterului adevărat!

Sursa foto: FRF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri