Cartierul Floreasca are din acest an un Festival de Crăciun propriu, în Piațeta One Floreasca City. Prima ediție a Christmas Festival va aduce împreună business-urile locale în perioada 15-17 decembrie 2023, printr-un eveniment care se adresează deopotrivă locuitorilor din zonă, dar și celorlalți bucureșteni și turiștilor, intrarea fiind liberă.

Retailerii locali, dar și creatori autentici de delicatesuri vor întâmpina vizitatorii cu rețete tradiționale de cozonaci, plăcinte, prăjituri de casă, alături de băuturi calde de sezon.

Oferta va fi completată de comercianți de cadouri de sezon, decorațiuni și ornamente specifice, accesorii și piese vestimentare.

Piațeta One Floreasca City a fost deja pregătită în acest sens, vizitatorii urmând să aibă parte inclusiv de concerte de colinde și muzică de DJ. De asemenea, copiii vor avea parte de ateliere de creație, pentru a realiza propriile decorațiuni și ornamente.

Prima ediție a Christmas Festival în Piațeta One Floreasca City va fi deschis de vineri până duminică, după cum urmează: vineri între orele 12:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 22:00.

Comunitatea Floreasca, unul dintre organizatorii festivalului, este un proiect care reunește și promovează antreprenorii locali și business-urile lor.

Sursa foto: Unsplash / Mourad Saadi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri