Apropierea Paștelui ne aduce împreună și ne face să prețuim cât mai mult fiecare clipă petrecută în compania celor dragi. În același spirit, Sheraton Bucharest Hotel te invită să celebrezi momentele speciale într-un mod memorabil, ce îi poate aduce laolaltă pe toți cei dragi.

Zile de sărbătoare pline de rafinament

Duminica Paștelui începe cu un brunch pe cinste la Sheraton, unde te așteaptă un festin culinar, muzică live de sărbătoare și o atmosferă cu totul inedită, pe care nu o poți rata!

Pregătește-te să fii răsfățat cu preparate culinare alese cu grijă de către Chef Ashlie Dias și să te delectezi la Benihana Sushi Bar & Live Teppanyaki. În plus, vei putea savura și opțiunile tradiționale românești nelipsite în această perioadă. În cadrul open barului vei găsi o gamă variată de băuturi care să satisfacă toate gusturile. Cât despre cei mici, aceștia se vor bucura de un colț special pregătit doar pentru ei, unde se vor putea răsfăța cu deliciile lor preferate, vata de zahăr și popcorn.

Brunch-ul de Paște este disponibil la un preț de 375 de lei de persoană pentru adulți și 188 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Copiii de până la 6 ani beneficiază de gratuitate.

Împărtășește bucuria Paștelui alături de Asociația Magic

În preajma sărbătorii de Paște, Sheraton contribuie la sprijinirea inițiativelor caritabile ale Asociației Magic.

Pe 23 aprilie, în incinta hotelului, cei care doresc vor avea posibilitatea să cumpere ouă de lemn pictate manual, cu măiestrie, de către voluntarii și copiii asociației, alături de alte decorațiuni specifice perioadei pascale. Este momentul perfect de a oferi un zâmbet și o oază de speranță celor din jur, de acord?

Dulcele gust al sărbătorii

În plus, cofetăria Centro Cakes din incinta hotelului, va intampina cu cele mai iubite preparate de Paste. Fiecare produs traditional este pregătit cu multă pasiune, de la textura moale și îmbietoare a cozonacilor până la gustul bogat și intens de pască. Savoarea retetelor traditionale romanesti te trimite cu gândul la momentele din copilărie petrecute în familie.

Mai multe informații despre ofertele de Paște și rezervări poți afla la numărul de telefon 0743 145 337

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri