Rosa Clara: Boutique de rochii de mireasa de lux in Capitala, dupa o investitie de 500.000 euro

Rosa Clara a inaugurat recent in Bucuresti primul magazin al companiei deschis in Europa de sud-est, dupa o investitie de 500.000 euro, si are in plan deschiderea a inca trei boutique-uri in urmatorii anii in principalele orase din tara, a anuntat miercuri compania.

Franciza Rosa Clara, una dintre cele mai cunoscute marci de rochii de mireasa de lux din lume, este adusa in Romania de compania Glam Brides, detinuta in parti egale de catre Adriana Andronescu si Alina Stancu.

"Investitia totala necesara pentru deschiderea magazinului din Bucuresti va ajunge la aproape 500.000 euro, dupa ce toate detaliile vor fi finalizate. Ne-am dorit foarte mult sa punem la dispozitia romancelor care apreciaza un brand de forta in lumea modei internationale un boutique de lux care comercializeaza, pe langa colectiile proprii Rosa Clara, si colectii exclusive ale unor guru precum Karl Lagerfeld sau Christian Lacroix", a declarat Adriana Andronescu.

Potrivit acesteia, principala conditie solicitata de francizor a fost pozitionarea magazinului: un spatiu de minim 150 mp, situat in zona zero a Bucurestiului.

"A contat apoi foarte tare faptul ca Romania are foarte mult potential de crestere in aceasta zona si ca ne putem extinde rapid in toata tara", mai spune Andronescu.

Planurile proprietarelor includ deschiderea a inca trei boutique-uri in urmatorii ani, in principalele orase din tara. Brand-ul Rosa Clara este cunoscut si apreciat in toata lumea pentru colectiile sale de rochii de mireasa de lux, cat si pentru distribuirea, in exclusivitate, a liniilor Karl Lagerfeld Bridal si Christian Lacroix Mariée.

Rosa Clara detine boutique-uri exclusive in Spania, Marea Britanie, Portugalia, Belgia, Mexic si Panama si este prezent prin puncte de vanzare in peste 20 de tari din Europa, Asia si America.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
(P) Cum depozitezi corect legumele și fructele pentru a le prelungi viața?
Setari Cookie-uri