LG aduce in Romania un terminal conceput pentru a putea trimite mesaje scrise

LG Electronics, al treilea producator de telefoane mobile din lume, introduce pe piata din Romania cel mai nou terminal din gama dedicata pasionatilor de social networking, modelul LG GW300, conceput pentru a putea trimite mesaje scrise.
Terminalul dispune de tastatura de tip Qwerty integrala, ecran orizontal cu o diagonala de 2,4 inci si o tasta de navigare cu 5 directii, pentru o utilizare mai usoara.

Telefonul este special conceput pentru a putea trimite mesaje scrise. In plus fata de posibilitatea de a trimite SMS-uri aranjate pe thread-uri, LG GW300 include si LiveSqure, o aplicatie care permite utilizatorilor sa-si personalizeze contactele favorite cu iconite 'avatar'.

Alaturi de conexiunea Bluetooth, memoria care poate fi extinsa pana la 4GB, FM radio si jack-ul pentru casti de 3.5 mm, noul terminal LG este ideal pentru a stoca o cantitate mare de fisiere multimedia.

"Industria telefoanelor mobile dezvolta din ce in ce mai multe terminale cu aplicatii ce vizeaza consumatorii cu o viata sociala activa, ce vor sa fie in contact cu prietenii prin intermediul unui terminal potrivit. Noul GW300 sustine promisiunea LG de a introduce pe piata terminale cu elemente dedicate accesului la retelele sociale”, a declarat Claudia Popa, director vanzari GSM LG Electronics Romania.

Cel mai nou terminal din gama telefoanelor dedicate pasionatilor de comunitati online, LG GW300 este disponibil in doua nuante de culori, albastru si argintiu, in reteaua Orange, la un pret de 79 euro (TVA inclus) cu abonamentul Pantera 12 pe 24 de luni.Ce telefoane a lansat LG recent pe piata:

- Primul telefon LG Android;

- Telefonul-ceas cu ecran tactil;

- Un nou model de telefon din gama Chocolate;

- Concurentul iPhone, LG Arena.

Citeste si care sunt pasiunile high-tech ale lui Cristian Comanici, director de vanzari al filialei locale LG Electronics.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri