Dupa ce, de mai bine de 8 ani functioneaza pe Calea Mosilor, incepand din aceasta toamna, Clubul Oldies ii va primi pe iubitorii de muzica veche intr-o noua locatie, mai centrala, pe strada Ion Campineanu.


Cu o suprafata de 200 metri patrati si decorat in stil vintage cu influente disco, noul Club Oldies va putea primi peste 250 de persoane, avand o capacitate de 100 de locuri la mese si alte 150 de locuri in picioare. “Am ales relocarea aici si datorita zonei, la doar doi pasi de Calea Victoriei, dar si pentru spatiu care este dublu fata de cel de pe Mosilor”, au declarat reprezentantii companiei.

Noua locatie Oldies este dotata cu instalatie de climatizare ultraperformanta si sistem de sonorizare, investitia totala ridicandu-se la aproximativ 230.000 de euro. “Toate preturile practicate vor ramane neschimbate”, au mai spus oficialii companiei.

Clubul Oldies va continua sa gazduiasca si in noua locatie numeroase evenimente mondene si petreceri tematice.

Clubul este deschis in fiecare seara intre orele 22.00 si 5.00.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri