In 1994, Marius Ghenea a infiintat, alaturi de doi colegi de facultate, compania de distributie IT Flamingo. La finele anului 2001, Ghenea se retrage atat din conducerea Flamingo, cat si din actionariatul companiei. Apoi, urmeaza trei ani si jumatate ca director general al retelei de magazine de electronice si electrocasnice Flanco. In luna octombrie 2005 isi da demisia din aceasta pozitie, si incepand cu anul 2003 investeste in compania FIT Distribution, specializata in distributia de tehnica de calcul. In cadrul acestei firme, Ghenea a dezvoltat siteul magazinului online pcfun ( www.pcfun.ro) specializat in echipamente IT si electronice. Acesta este noul pariu al unuia dintre cei mai mari antreprenori romani.

Compania de distributie IT Fit Distribution mizeaza pe o crestere a cifrei de afaceri cu aproape 40% anul viitor fata de 2007, la 25 milioane dolari, in contextul cresterii vanzarilor prin magazinul online PCFun.ro.

Va invitam sa trimiteti pana luni, 24 septembrie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Marius Ghenea, presedinte al companiei de distributie IT Fit Distribution, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de saptamana viitoare, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.