In perioada 17-19 februarie la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc a doua editie FIT&FORM SALON, eveniment dedicat promovarii noutatilor din fitness, nutritie, dieta, sport, ingrijire corporala si sanatate.
Organizat de Estetik Media, cu sprijinul revistelor Les Nouvelles Esthtiques Romania si Fit&Form, conceptul unei vieti sanatoase va fi abordat in cadrul evenimentului prin demonstratii, conferinte, prezentari de produse, echipamente si servicii destinate formei si ingrijirii corporale.

Mai mult decat o expozitie, FIT&FORM SALON se bazeaza pe interactivitate. Vizitatorii pot participa efectiv la demonstratiile de gimnastica aerobica, dans, step, salsa, tae bo, precum si la conferinte pe teme de dieta si nutritie, medicina, reiki, hatha yoga sau astrologie sustinute de instructori, antrenori, maestri in arte martiale si Qigong, nutritionisti si medici.

Prima editie, desfasurata in octombrie anul trecut, a fost primita cu entuziasm atat din partea celor peste 30 de firme expozante, cat si din partea celor 4.000 de vizitatori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
(P) Compania Endava a inchiriat peste 2.100 mp in UBC 0