In perioada urmatoare, Antena Group va fi coordonata financiar de Aura Zaharia, CFO al companiei, iar, din punct de vedere al continutului, de managerii fiecarei statii TV.

Alexandrescu s-a alaturat grupului in 2008, pentru o perioada de doi ani, fiind pentru inceput director executiv Antena 1. Incepand cu decembrie 2010, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operatiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP.

El a coordonat si implementat integrarea operationala a celor patru statii TV ale grupului, precum si crearea unui nou sistem de management dedicat noii entitati. Acest proiect a inclus si relocarea operatiunilor tv din grup in noua cladire Intact Media Center.

“A fost un efort titanic sa creezi o asemenea entitate, intrucat a presupus schimbari foarte complexe intr-o perioda scurta, fara ca entitatile incluse in proces sa fie afectate operational.”, spune Sorin Alexandrescu.

Intre 2000 si 2008, el a fost directorul general al Kandia-Excelent, el coordonand in 2007 vanzarea acestei companii catre Cadbury, o tranzactie in valoare de 100 milioane de euro.

Sorin Alexandrescu este licentiat in drept, masterand in economie si detine o diploma internationala MBA in management.