Sorin Alexandrescu a plecat de la conducerea Antenelor

Sorin Alexandrescu, cel care a condus in ultimul an Antena Group, companie are reuneste televiziunile Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP, a plecat de la conducerea companiei, a anuntat trustul Intact.

In perioada urmatoare, Antena Group va fi coordonata financiar de Aura Zaharia, CFO al companiei, iar, din punct de vedere al continutului, de managerii fiecarei statii TV.

Alexandrescu s-a alaturat grupului in 2008, pentru o perioada de doi ani, fiind pentru inceput director executiv Antena 1. Incepand cu decembrie 2010, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operatiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP.

El a coordonat si implementat integrarea operationala a celor patru statii TV ale grupului, precum si crearea unui nou sistem de management dedicat noii entitati. Acest proiect a inclus si relocarea operatiunilor tv din grup in noua cladire Intact Media Center.

“A fost un efort titanic sa creezi o asemenea entitate, intrucat a presupus schimbari foarte complexe intr-o perioda scurta, fara ca entitatile incluse in proces sa fie afectate operational.”, spune Sorin Alexandrescu.

Intre 2000 si 2008, el a fost directorul general al Kandia-Excelent, el coordonand in 2007 vanzarea acestei companii catre Cadbury, o tranzactie in valoare de 100 milioane de euro.

Sorin Alexandrescu este licentiat in drept, masterand in economie si detine o diploma internationala MBA in management.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri