Bobby Voicu pleaca de la conducerea site-urilor Intact

Bobby Voicu, cel care din martie anul acesta a fost directorul general al Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, a plecat de la conducerea companiei, managementul acesteia urmand sa fie asigurat de Vlad Ciulley, din functia de director executiv, au anuntat oficialii grupului de presa.

“Bobby Voicu a ocupat functia de director general al Intact Interactive incepand cu luna martie 2011, coordonand evolutia site-urilor din portofoliul companiei. In acest timp, el a lucrat si la o strategie de integrare online, alaturi de echipa Intact Interactive. Incetarea relatiilor contractuale vine pe fondul exploatarii de catre Bobby a unor oportunitati discutate la debutul colaborarii cu Intact. In masura in care contextul va fi favorabil dezvoltarii unor noi proiecte online, se va considera reluarea colaborarii la momentul oportun”, au declarat reprezentantii trustului Intact intr-un comunicat de presa.

Pe de alta parte, Bobby Voicu a scris pe blogul sau ca va pleca timp de cateva luni in SUA din motive de business.

“E o despartire in termeni buni. M-am inteles OK cu majoritatea oamenilor de-acolo, inclusiv familia Voiculescu, sunt sanse mari sa mai colaboram cand revin in tara. Am lasat o super echipa, sper sa ramana la fel. Nu plec in State de tot, nu ma mut din tara, nu imi inchid afacerile (pur si simplu plec cateva luni – sunt inca in procesul de obtinere a vizei). Vreau sa ajung, printre altele, la South by Southwest (n.red. mai multe festivaluri si conferinta de muzica, film si interactive), ca am auzit povesti prea misto”, mai spune Voicu.

Printre site-urile aflate in portofoliul Intact Interactive se numara gsp.ro, antena1.ro, radiozu.ro si sfin.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Peste 500 de branduri boicotează Facebook, inclusiv Unilever și Coca Cola
Setari Cookie-uri