George Orbean, cel care pana acum a fost manager de proiect in cadrul televiziunii de stiri pe care RCS & RDS o va lansa la inceputul anului viitor, il va inlocui pe Mihai Stegerean in functia de director de stiri, a anuntat operatorul.

Mihai Stegerean s-a alaturat echipei de proiect in luna februarie a acestui an si a fost responsabil cu strategia editoriala si cu recrutarea echipei de jurnalisti. El a demisionat din functia de director de stiri in urma cu cateva saptamani, dupa cum anunta la acel moment Pagina de Media.

Digi TV este un proiect de televiziune de stiri, pe care RCS & RDS, cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala, o va lansa la inceputul anului viitor. Canalul va putea fi vizionat de cei aproximativ trei milioane de abonati de televiziune ai operatorului.

Grila de programe a televiziunii va contine jurnale de stiri din ora in ora, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate si mai multe emisiuni produse de catre echipa Digi TV.

RCS&RDS, cel mai mare operator de telecomunicatii cu actionariat romanesc, cu afaceri de 418 milioane de euro anul trecut, conform Ministerului de Finante

Compania controlata de Zoltan Teszari ofera televiziune prin cablu sau satelit, internet fix si mobi, telefonie fixa si telefonie mobila in peste 200 orase din tara. De asemenea, activeaza si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Digi Business ofera reducere 50% la portarea in retea