Cantareata americana Janet Jackson a devenit noua imagine a UNICEF si va promova o campanie initiata de aceasta organizatie pentru a combate foametea din Africa, scrie Mediafax.

Artista americana a inregistrat deja un material video pentru UNICEF, in care isi indeamna fanii sa faca donatii pentru a combate malnutritia copiilor din Sahel, o regiune din vestul si centrul Africii.

Janet Jackson afirma ca aceasta campanie impotriva foametei este foarte importanta pentru ea, intrucat artista americana a dus de-a lungul anilor o veritabila lupta cu problemele cauzate de fluctuatiile greutatii sale corporale.

"Cred intr-o lume in care niciun copil nu va mai muri de malnutritie si din alte cauze care pot fi prevenite. Din acest motiv militez si sprijin acele solutii salvatoare de vieti care sunt disponibile si promit tuturor copiilor ca ma voi asigura ca oamenii din lumea intreaga ii asculta si vor participa la aceasta schimbare care trebuie sa se produca. UNICEF este cel mai bun partener posibil pentru aceasta schimbare", a declarat Janet Jackson.

"Stiu ce inseamna sa te infometezi intentionat. Inteleg ce inseamna sa mananci obsesiv. Lupta mea cu problemele cauzate de fluctuatia greutatii corporale si degradarea respectului de sine sunt chestiuni atat de personale si, cu toate acestea, presa le-a facut sa devina cat se poate de publice. Ma simt datoare sa aduc hrana si iubire acelor copii care nu au parte de ele", a adaugat artista americana.


Janet Jackson este cea mai mica dintre cei noua copii ai familiei Jackson si, exceptandu-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes in cariera solo, reusind sa vanda peste 70 de milioane de albume in lumea intreaga, de la debutul ei, in 1982.

Cei care vor sa faca donatii lunare pentru UNICEF Romania o pot face in doua moduri: prin optiunea “plati programate” daca sunt clienti ai BRD – Groupe Société Générale sau online, pe www.unicef.ro, indiferent de banca care a emis cardul.

UNICEF Romania: 40% din donatii sunt de la persoane fizice. In strainatate procentul este dublu


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Doua familii din Romania au platit 35.000 euro pe o vacanta in Africa