Aproximativ 60 de profesori si cercetatori din 30 de tari europene, din Canada si din Israel, vor prezenta mai multe studii despre dinamica muncii din domeniul digital, intre 26-28 martie in cadrul evenimentului Dynamics of Virtual Work”, organizat de Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) in cooperare cu Facultatea de Administratie si Afaceri (FAA).

Agenda evenimentului

Intrarea este libera, iar evenimentul are loc la sediul Facultatii de Administratie si Afaceri din Soseaua Panduri, nr. 90-92.

Evenimentul (vezi agenda atasata) incepe pe 26 martie, de ora 17.00, cu o sesiune plenara prezidata de Daniela Roventa-Frumusani (Universitatea din Bucuresti, FJSC, in care Ursula Huws (University of Hertfordshire) si Gina Neff (University din Washington) vor vorbi despre caracteristicile muncii din industriile creative.

O sesiune speciala pentru doctoranzi si tinerii cercetatori va fi organizata joi, 27 martie, intre 14.00 si 16.00, sub titlul „Getting published”. Keith Randle (University of Hertfordshire), Mihai Coman (Universitatea din Bucuresti, FJSC), Katherine Sarikakis, (editor International Journal of Media and Culture Politics) si Jörg Flecker (University of Vienna) vor raspunde intrebarilor legate de pregatirea si publicarea de articole in reviste stiintifice cotate international.

Actiunea COST este un program al Uniunii Europene de sustinere a schimburilor stiintifice europene. Grupul COST IS 1202, „Dynamics of Virtual Work” reuneste peste 60 de profesori si cercetatori care sunt interesati de modul in care se modifica structura muncii in contextul noilor tehnologii de informare si comunicare.

Citeste si:
Atentie la lege! Cele mai mari amenzi pe care le risca un angajator
Atentie la lege! Cele mai...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Trei motive pentru care merita sa angajezi persoane in varsta in echipa ta
Setari Cookie-uri