RCS & RDS si Pro TV au finalizat pe 29 mai 2015 procesul de transfer al portofoliului de radio format din statiile Pro FM, Info Pro, Music FM si Dance FM. Pro FM este unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din Romania si din Bucuresti. Conform ultimelor date ale Studiului de Audienta Radio, la nivel national, Pro FM se bucura de peste 1,5 milioane de ascultatori in fiecare zi, din care aproape 1 milion sunt ascultatori din mediul urban. Pro FM este disponibil si pe internet, prin intermediul a 18 statii online purtand marca Pro FM. Music FM si Dance FM sunt posturi muzicale de nisa.

Achizitionarea diviziei de radio a Pro TV face parte din strategia RCS & RDS de consolidare a portofoliului de continut audiovizual in care sunt incluse: Digi24 HD, impreuna cu 8 statii regionale de stiri sub brandul Digi24, Digi Sport HD 1, 2 si 3, Digi Film – un canal de filme in format Pay-TV, Digi World, Digi Life si Digi Animal World si un post de radio de muzica pentru tineri - Utv.

In curand, posturile de radio Pro FM, Music FM si Dance FM vor putea fi ascultate si pe platforma Digi Online. In portofoliul companiei este si serviciul Digi Play – o platforma video la cerere unde utilizatorii au acces la o biblioteca video cu peste 1.700 de ore de filme, seriale si continut dedicat copiilor. Serviciul Digi Play este disponibil prin Digi Online.