TVR va reflecta, in cadrul parteneriatului de promovare a orasului äSibiu ľ capitala culturala europeanaö, cateva dintre evenimentele culturale cheie ale anului 2007: Gala premiilor UNITER, Sibiu Jazz Festival, Festivalul International de Film äTransilvaniaö, Festivalul de Film Astra. in calitate de partener media al programului äSibiu ľ capitala culturala europeana 2007ö, conform protocolului semnat intre TVR, Ministerul Culturii si Cultelor si Asociatia Sibiu 2007 CCE, Televiziunea Romana va promova programul pe toate cele patru posturi ale sale ľ TVR 1, TVR 2, TVR Cultural si TVR International.

In acest sens, TVR va aloca spatii speciale evenimentelor cheie din cadrul programului, va avea transmisii directe de la evenimente importante sau inregistrari de concerte si spectacole de teatru, documentare si reportaje promovand programul.

Gala premiilor UNITER (23.04.2007), Sibiu Jazz Festival (06.05 ľ 13.05 .2007), Festivalul International de Teatru (24.05- 3.06.2007), Festivalul International de Film äTransilvaniaö (04-10.06.2007), Festivalul National al Artelor Traditionale (30.07-05.08.2007), Festivalul International de Folclor äCantecele Muntilorö (01-05.08.2007), A Treia Conferinta Ecumenica (04-07.09.2007), Festivalul de Film Astra (octombrie 2007) sunt principalele evenimente pe care TVR 1 le va reflecta in acest an in care Sibiul este capitala culturala europeana.

äO mai mare vizibilitate a parteneriatului cu Sibiul CCE va avea loc incepand cu luna mai 2007, odata cu relansarea programului, cand majoritatea evenimentelor propuse va iesi din spatiile inchise in strada, iar TVR, prin studioul permanent de la Sibiu, va reflecta punctele forte ale fiecarei saptamani in Agenda Sibiu 2007ö, a declarat Christel Ungar Topescu, coordonator proiect Sibiu 2007 din partea TVR, intr-un comunicat al departamentului de comunicare al televiziunii.

In perioada mai-octombrie 2007, in care vor avea loc peste 200 de evenimente, TVR isi va instala un studio permanent la Sibiu, de unde se vor transmite stiri, reportaje, interviuri, talk-show-uri etc. Agenda Sibiu 2007 din cadrul Jurnalului TVR de week-end va tine telespectatorii TVR 1 informati despre evenimentele de la Sibiu. Apoi, evenimentele din cadrul proiectului isi vor gasi reflectarea si in emisiunile curente ale postului: o cronica a evenimentelor zilei si duplexuri cu Sibiul la Dis-de-seara, o rubrica lunara Nascut la Sibiu (in perioada aprilie ľ decembrie) in emisiunea Ochiul Magic, editii speciale lunare ale emisiunii Atunci si acum (avand drept subiect Sibiul), editii speciale ale emisiunilor Nocturne si Profesionistii pornind de la evenimentele cheie de la Sibiu.

TVR va mai prelua integrale de teatru si recitaluri sustinute pe scenele de la Sibiu, va transmite in direct evenimentele cheie ale proiectului pe cele patru posturi ale sale in functie de specificul fiecaruia. Echipa Jurnalului Cultural va pregati zilnic stiri, reportaje despre expozitii, happeninguri, cluburi, concerte, spectacole etc.

In 25 februarie, de la ora 18.30, la TVR Cultural, realizatoarea Luminita Velciu propune, prin filmul sau, o metaforica predare de stafeta de la Patra la Sibiu. in 1985, ministrul de cultura al Greciei, actrita Melina Mercouri a propus ca, in fiecare an, cate un oras al Europei sa devina Capitala Culturala Europeana. Atena a fost cea dintai, in 1985. in 1997, un al doilea oras al Greciei, Tessalonic, a fost capitala culturala europeana, iar in anul 2006, onoarea a revenit orasului Patra. Cu aceasta experienta a initiativei, dar si a detinerii de trei ori a statutului de lider cultural european, echipa de conducere a institutiei äPatra 2006ö va vorbi despre ce beneficii poate aduce imaginii Romaniei Sibiul in 2007, primul an al Romaniei in UE.

Pentru cresterea vizibilitatii unui astfel de eveniment de importanta nationala si internationala, Televiziunea Romana si-a propus pentru anul 2007 o campanie de promovare sustinuta, care presupune o medie de trei difuzari pe zi pe fiecare canal a spotului evenimentului, pe tot parcursul anului.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri