Alaturi de Media Direction inca de la infiintarea agentiei din 2001, Razvan Varabiescu a parcurs toate etapele dezvoltarii profesionale in media, pe toate directiile (strategie, planning, buying), fiind numit in noiembrie anul trecut director executiv al companiei.

Razvan Varabiescu va conduce compania alaturi de Cristian Mucichescu – director executiv si Marius Gherghita - director executiv financiar. Atat numirea lui Razvan, cat si formula de management creata, demonstreaza capacitatea Media Direction de a-si dezvolta din interior o echipa solida de lideri, asigurand resursele si instrumentele necesare in procesul de formare a unei structuri de management cu experienta, adaptata necesitatilor clientilor si menita sa intareasca pozitia agentiei ca cel mai important player pe piata de media din Romania.

“Acceptand aceasta noua provocare profesionala, primul lucru pe care mi l-am propus sa il fac este sa continui consolidarea echipei actuale, sa o motivez si sa am grija sa ii asigur tot suportul pentru a fi cea mai bine pregatita echipa din piata. Cred ca investitia in oameni este cea mai buna solutie care poate asigura atat continuarea unei cresteri sanatoase a companiei, cat si a industriei de media in general. Daca ar fi sa ma uit inapoi in ultimii sase ani, sunt foarte mandru ca am pus umarul la cresterea Media Direction. Privind inainte, din perspectiva noului mandat, am datoria sa contribui la cresterea intregii piete de publicitate din Romania, mai ales la nivel de servicii. Si totul cu un singur obiectiv: cele mai bune solutii integrate de media pentru clientii nostri”, a declarat Razvan Varabiescu, intr-un comunicat al agentiei.

In calitate de managing director, Razvan Varabiescu va conduce echipa de management a agentiei si va coordona toate resursele acesteia astfel incat Media Direction sa-si continue parcursul pozitiv din ultimii ani. Cristian Mucichescu va continua sa dezvolte serviciile oferite clientilor in demersul sau de a oferi cele mai bune solutii de strategie si planning, supervizand indeaproape echipele de account management. Cu o experienta de peste zece ani in media, din care sase in cadrul Media Direction, Cristian Mucichescu si-a adus o contributie majora in dezvoltarea serviciilor de strategie si planning ale agentiei, fiind numit la sfarsitul anului trecut director executiv. In paralel, Marius Gherghita va continua sa supervizeze toate operatiunile financiar-contabile ale agentiei.