Agentia de publicitate Etcetera si-a lansat propriul site (www.etcetera.com.ro) pentru a transmite mai bine filozofia proprie. “Am facut o adevarata pasiune din a sprijini adevaratele business-uri romanesti, cele care nu inventeaza nevoi artificiale si nu privesc consumatorul ca pe un obiect sau o cifra, ci ca pe un partener egal de dialog. Toti suntem clienti, la randul nostru, nu?“, spune Valentin Radu, strategy director Etcetera.

Etcetera ofera servicii de strategie de comunicare, branding, copywriting si creative design, abordarea fiind axata pe realitate. “Noi ne-am infiintat anul trecut, ca un mic incubator de idei proaspete pentru fruntile tot mai incercanate ale oamenilor de afaceri din Romania, greu incercati de faptul ca nu au know-how-ul si viziunea de a avansa intr-o piata bazata in special pe imagine. Paradoxal, suntem o agentie de strategie de comunicare si imagine, dar ne ocupam de realitate. Doar de realitate” spune Valentin Radu. “Ne plac realitatile directe, etice, care nu trebuie imbracate in bla-bla-uri frumoase si false”.

Printre clientii care au ales pana acum serviciile Etcetera se numara Prior Books, Ircad Design, Gotton Computers, SSIF Estinvest SA, Bell Marketing, Sover Optica, Comcereal si Livingstone.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cat de performante au fost magazinele online din Romania in 2018