Veniturile companiei in prima jumatate a anului au fost de 1,3 miliarde de lire sterline (aproape 2 miliarde de euro). Veniturile Reuters au fost afectate de cresterea lirei sterline fata de dolar, comenteaza editia online a "The Guardian", si astfel in loc sa inregistreze o crestere a veniturilor de 6,4%, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a inregistrat o scadere de 0,7%.

Reprezentantii grupului Reuters au declarat totodata vineri ca preluarea companiei de catre grupul canadian Thomson pentru aproape 13 miliarde de euro este pe drumul cel bun si s-ar putea finaliza pana la sfarsitul acestui an.

Grupul Reuters este unul dintre cei mai mari furnizori de date financiare din lume. Acesta include, printre altele, agentia de stiri Reuters si serviciul international de informatii financiare Multex.com. Activitatea principala a grupului Reuters se bazeaza pe serviciile pentru pietele financiare, printre care date de piata (costul actiunilor, cursul valutar), analize si studii, dar si programe de calculator prin care clientii pot vinde si cumpara actiuni prin intermediul calculatorului.