La sfarsitul acestui an, agentia 4 ACE va fi auditata in vederea certificarii ISO 9001, dupa o perioada de 8 luni de pregatire si intocmire a procedurilor de organizare.
In luna mai a acestui an agentia 4 ACE-pr&publicity a inceput demersurile pentru obtinerea certificãrii ISO 9001, devenind astfel prima agentie de PR din Romania care implementeazã un sistem de management al calitatii.

Pe durata procesului de certificare ISO, agentia a beneficiat de consultanta specializata in vederea stabilirii procedurilor standard de realizare a activitatilor de publicity, eventmanagement sau PR Online, si a organizarii interne intr-o formula eficienta si operativa.

In vederea implementarii sistemului de management al calitatii, agentia 4 ACE a ales sa lucreze cu o companie internationala, care o va audita la finalul acestui an, urmand ca la inceputul anului viitor sa primeasca certificarea ISO 9001, in conformitate cu standardele internationale din domeniu.

Managementul calitatii are ca principale functii planificarea, controlul si asigurarea calitatii obiectivelor si activitatilor unei organizatii, avand drept rezultat imbunatatirea performantelor acelei organizatii.

La baza deciziei de a initia procedurile de certificare ISO au stat atat dorinta de a organiza activitatea agentiei in conformitate cu standardele internationale de calitate, precum si aceea de a creste competitivitatea serviciilor oferite clientilor.

„Unul dintre principiile fundamentale ale activitatii agentiei 4 ACE este acela de a oferi clientilor sai servicii profesioniste la standarde internationale, de aceea toate actiunile pe care agentia le intreprinde au scopul de a imbunatati permanent calitatea serviciilor sale. Certificarea ISO aduce o valoare adaugata activitãtii 4 ACE, confirmand calitatea si profesionalismul solutiilor oferite”, declara Elena Olteanu, General Manager 4 ACE.

„Agentia 4 ACE a avut o evolutie foarte buna in ultimii ani, crescand constant atat din punct de vedere al numarului de clienti, cat si din punct de vedere al calitatii serviciilor pe care le ofera. Anul 2007, in mod special, a fost unul foarte bun pentru noi, iar decizia de a implementa un sistem de management al calitatii a venit in mod firesc, sustinand obiectivul principal al agentiei”, adauga Elena Olteanu.

In anul 2005, agentia 4 ACE a inregistrat o cifra de afaceri in valoare de 250.000 euro, iar pentru anul 2007 estimeaza ca aceasta se va ridica la valoarea de 1.000.000 euro.

Agentia 4 ACE este specializata in PR si publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie si de produs. Experienta 4 ACE in promovarea imaginii de companie si de produs implica o foarte buna cunoastere a mass-media, organizarea de ample campanii de promovare de produs si corporate, realizarea de strategii de comunicare si imagine, organizarea de evenimente de promovare. Din portofoliul actual al agentiei fac parte Dermastyle, Flamingo Group, Indesit Company, Richter Gedeon, Paper Plus, Sapte Seri, Genius, Reteaua Bilet.ro, Hi-Q, iNES-IPTV.

Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) este un organism international pentru elaborarea de standarde, format din reprezentanti ai organismelor nationale de standardizare, care elaboreaza standarde industriale si comerciale la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri