Cnd spui creativitate, spui energie şi pasiune pentru nou. Cnd spui VOLVO, spui - cu siguranţă - energie şi pasiune pentru oameni, pentru ncrederea şi emoţia lor. Această viziune comună a determinat VOLVO să nceapă o nouă etapă n comunicarea mărcii n Romnia alături de Ogilvy.
Conceptul cştigător propus de echipa Ogilvy & Mather vorbeşte despre VOLVO, adică despre oameni, despre modul lor de a trăi, despre familia modernă, despre ceea ce i reprezintă, despre ceea ce şi doresc, despre ceea ce le place despre viaţă. Despre viaţa pe care o protejează şi din care vrea să fie parte integrantă legenda suedeză. Prezentarea pentru VOLVO a fost o provocare pentru echipele noastre. Este un brand aspiraţional, un brand care ni se potriveşte a afirmat Andreea Dumitru Account Director Ogilvy & Mather.

Valorile solide pe care este construit brandul VOLVO ne-au inspirat. De altfel, VOLVO FOR LIFE nseamnă n viziunea Ogilvy mai mult dect testele de siguranţă trecute cu brio de orice model VOLVO, nseamnă mai mult dect mulţi cai putere, nseamnă o promisiune de a proteja şi celebra viaţa. Att năuntrul maşinii, ct şi n afara ei grija pentru mediu fiind una dintre preocupările majore ale companiei, a declarat Răzvan Căpănescu Creative Director Ogilvy.
Publicitate

Suntem foarte bucuroşi că am găsit partenerii cărora să le putem ncredinţa comunicarea pentru VOLVO. Am fost ncă de la primele contacte impresionaţi de entuziasmul echipei Ogilvy, de mobilizarea rapidă, de modul profund n care au nţeles valorile brandului VOLVO. Viziunile celor două companii s-au suprapus şi suntem convinşi că vom realiza mpreună multe proiecte frumoase a declarat Lavinia Huidan President Euro Intertrade Corporation (VOLVO Cars).

Echipa Ogilvy care se ocupă de contul VOLVO este formată din: Andreea Dumitru - Account Director, Sorina Mihai PR Director, Dragoş Ometiţă - Art Director, Cezar Panait - Copywriter, Răzvan Căpănescu - Creative Director.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri