CÔnd spui creativitate, spui energie şi pasiune pentru nou. CÔnd spui VOLVO, spui - cu siguranţă - energie şi pasiune pentru oameni, pentru ţncrederea şi emoţia lor. Această viziune comună a determinat VOLVO să ţnceapă o nouă etapă ţn comunicarea mărcii ţn RomÔnia alături de Ogilvy.
Conceptul cÔştigător propus de echipa Ogilvy & Mather vorbeşte despre VOLVO, adică despre oameni, despre modul lor de a trăi, despre familia modernă, despre ceea ce ţi reprezintă, despre ceea ce ţşi doresc, despre ceea ce le place ľ despre viaţă. Despre viaţa pe care o protejează şi din care vrea să fie parte integrantă legenda suedeză. äPrezentarea pentru VOLVO a fost o provocare pentru echipele noastre. Este un brand aspiraţional, un brand care ni se potriveşteö a afirmat Andreea Dumitru ľ Account Director Ogilvy & Mather.

äValorile solide pe care este construit brandul VOLVO ne-au inspirat. De altfel, VOLVO FOR LIFE ţnseamnă ţn viziunea Ogilvy mai mult decÔt testele de siguranţă trecute cu brio de orice model VOLVO, ţnseamnă mai mult decÔt mulţi cai putere, ţnseamnă o promisiune de a proteja şi celebra viaţa. AtÔt ţnăuntrul maşinii, cÔt şi ţn afara ei ľ grija pentru mediu fiind una dintre preocupările majore ale companieiö, a declarat Răzvan Căpănescu ľ Creative Director Ogilvy.
Publicitate

äSuntem foarte bucuroşi că am găsit partenerii cărora să le putem ţncredinţa comunicarea pentru VOLVO. Am fost ţncă de la primele contacte impresionaţi de entuziasmul echipei Ogilvy, de mobilizarea rapidă, de modul profund ţn care au ţnţeles valorile brandului VOLVO. Viziunile celor două companii s-au suprapus şi suntem convinşi că vom realiza ţmpreună multe proiecte frumoaseö a declarat Lavinia Huidan ľ President Euro Intertrade Corporation (VOLVO Cars).

Echipa Ogilvy care se ocupă de contul VOLVO este formată din: Andreea Dumitru - Account Director, Sorina Mihai ľ PR Director, Dragoş Ometiţă - Art Director, Cezar Panait - Copywriter, Răzvan Căpănescu - Creative Director.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri