Scoala de creatie ADC*RO si-a intregit echipa de profesori

Andrei Cohn, Creative Director Cohn&Jansen | Ashley&Holmes, s-a alaturat echipei de tutori a Scolii de creatie ADC*RO.

In cadrul scolii, Andrei Cohn va sustine seminarul de poster, alaturi de Costin Popescu, Creative Director, CAP si seminarul de TV, alaturi de Adrian Botan, CEE Creative Director McCann Erickson Romania si Octav Gheorghe, Creative Director, Gavrila & Asociatii.

„Sper ca scoala de creatie sa fie primul pas catre o industrie de publicitate cu o scara de valori ceva mai clara decat astazi, cand totul este posibil”, spune Andrei Cohn.

Andrei Cohn este din 2002 directorul de creatie al agentiei de publicitate Cohn&Jansen | Ashley&Holmes.

Scoala ADC*RO este primul proiect Art Directors Club Romania, care a reusit sa-i aduca impreuna pe cei mai premiati directori de creatie din agentiile romanesti si care isi propune sa formeze o generatie ambitioasa si disciplinata de oameni de creatie.

„Scoala a fost de fapt liantul pentru ADC*RO. Credeti ca ar fi reusit altceva sa ii aduca la aceeasi masa pe acesti oameni atat de minunati, dar atat de competitivi si cu pareri atat de diferite?” spune Adrian Botan, CEE Creative Director, McCann Erickson.

Scoala de creatie ADC*RO este o initiativa Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si prima editie este organizata de Millenium Communications, companie infiintata in 1998, ca agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri