Divizia de cablu a celei mai mari companii media din lume, Time Warner Cable, a anuntat pentru primul trimestru din 2008 o scadere a veniturilor de 12%, potrivit Business Week.
Veniturile nete ale companiei au scazut cu 242 de milioane de dolari (155 milioane euro), echivalentul a 25 centi/actiune, fata de 276 de milioane de dolari (177 milioane euro) sau 28 centi/actiune, cat se inregistra anul trecut.

Rezultatele trimestriale au inclus suma de 5 milioane de dolari (3,2 milioane euro), iar cu an in urma Time Warner a obtinut un profit de 81 de milioane de dolari (52 milioane euro), suma datorata, in principal, vanzarii unor actiuni ale companiei la doua firme de cablu din Texas si Kansas, editeaza Business Week.

“Ne-am decis sa separam compania in doua unitati structurale, care sa reprezinte mai bine interesele firmei noastre”, a declarat Jeff Bewkes, directorul executiv al Time Warner Inc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri