Agentia de Monitorizare a Presei - ActiveWatch lanseaza luni raportul “Libertatea Presei in Romania – 2007”, elaborat in cadrul programului FreeEx, si invita jurnalistii la Cheful Presei, de la ora 20.00 in Spice Club.
Al noualea raport anual FreeEx este o radiografie a celor mai importante evenimente ale anului 2007 legate de libertatea de exprimare si libertatea presei din Romania.

Raportul face referire la presiunile politice si economice asupra presei, tendintele de concentrare pe piata de media, agresiuni si amenintari, legislatia defavorabila libertatii de exprimare, comportamentele neetice ale presei si incercarile de autoreglementare.

Raporul elaborat de Liana Ganea si Razvan Martin, coordonatori ai programului FreeEx, va fi prezentat luni, de la ora 12.00, la sediul Agentiei de Monitorizare a Presei - ActiveWatch.

Luni seara, de la 20.00, va avea loc in Spice Club cea de-a noua editie a Chefului Presei, la care jurnalistii vor primi diplome si premii, “si de bine si de rusine sa le fie”, se arata in comunicatul Agentiei de Monitorizare a Presei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri