Agentia de Monitorizare a Presei - ActiveWatch lanseaza luni raportul “Libertatea Presei in Romania – 2007”, elaborat in cadrul programului FreeEx, si invita jurnalistii la Cheful Presei, de la ora 20.00 in Spice Club.

Al noualea raport anual FreeEx este o radiografie a celor mai importante evenimente ale anului 2007 legate de libertatea de exprimare si libertatea presei din Romania.

Raportul face referire la presiunile politice si economice asupra presei, tendintele de concentrare pe piata de media, agresiuni si amenintari, legislatia defavorabila libertatii de exprimare, comportamentele neetice ale presei si incercarile de autoreglementare.

Raporul elaborat de Liana Ganea si Razvan Martin, coordonatori ai programului FreeEx, va fi prezentat luni, de la ora 12.00, la sediul Agentiei de Monitorizare a Presei - ActiveWatch.

Luni seara, de la 20.00, va avea loc in Spice Club cea de-a noua editie a Chefului Presei, la care jurnalistii vor primi diplome si premii, “si de bine si de rusine sa le fie”, se arata in comunicatul Agentiei de Monitorizare a Presei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si