In aceasta perioada, Mmd va asigura pentru MOL o gama larga de servicii de PR, incluzand consultanta strategica pentru managementul reputatiei corporatiste, relatii cu presa si managementul evenimentelor, CSR (responsabilitate sociala corporatista), comunicare interna, precum si managementul situatiilor de criza.

“Pitch-ul de PR organizat de MOL Romania a fost considerat extrem de dificil de catre firmele participante. Mmd a propus o echipa valoroasa si a oferit expertiza unei agentii de dimensiuni regionale, capabile sa integreze diferite experiente in domeniul energiei si sa le aplice realitatilor din Romania. Pentru orice agentie, MOL reprezinta un cont care presupune un efort sustinut si ridicat, un angajament de a fi proactivi, creativi si permanent informati. Avem incredere in cooperarea cu Mmd”, spune Adina Ionescu, coordonator de PR la MOL Romania.

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants este o companie internationala de consultanta in comunicare, cu birouri in 19 tari din Europa Centrala si de Est si Eurasia. Printre clientii sai actuali pe piata din Romania se numara Visa Europe, ING Fond de Pensii, General Electric, GED, Intel, Lenovo, Tenaris, Starbucks, Discovery Networks, Mars, BMS, SCA, easyJet, Euromedic sau Turner Broadcasting.