In urma articolului publicat de Wall-Street in data de 12 februarie 2009, cu titlul “Ogilvy Group a castigat contul Interamerican, oferind gratis serviciile de media”, Ogilvy si Eureko au cerut dreptul la replica.

Cele doua companii dezmint informatia potrivit careia Ogilvy ar fi oferit gratis serviciile de media in cadrul licitatiei pentru contul de comunicare al Eureko.

"Ogilvy Group a fost selectat din motive legate atat de abordarea strategica, cat si de capacitatea grupului de a oferi servicii de comunicare integrata, incluzand strategie, creatie, comunicare interactiva, media, comunicare B2B si gestionarea relatiei cu partenerii externi ai companiei", a declarat Adina Rotileanu, Marketing & PR Manager Eureko.

Manuela Necula, CEO Ogilvy Group a adaugat: "Detaliile relatiilor contractuale dintre companiile Ogilvy Group si clientii sai sunt aspecte absolut confidentiale. In cadrul grupului nostru, oferirea serviciilor uneia dintre companiile specializate ca bonus in scopul castigarii unui pitch nu este o practica agreata si nu corespunde modelului nostru de business. Am convingerea ca echipa noastra a castigat aceasta licitatie avand cea mai buna solutie de comunicare".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Manuela Necula, Ogilvy: Uber si Airbnb zguduie lumea comunicarii