Glenmark Pharmaceuticals a ales agentia de relatii publice Image pentru gestionarea contului de comunicare al filialei sale din Romania. Image ii va furniza noului client consultanta strategica in comunicare, servicii de media relations si comunicare interna.
“Inage a intrunit cu succes toate criteriile noastre de selectie. Unul dintre aspectele esentiale in alegerea pe care am facut-o a fost cu siguranta intelegerea corecta a domeniului farmaceutic pe care a demonstrat-o agentia, prezentand o propunere de strategie perfect aplicabila nevoilor noastre de comunicare”, a declarat Mariana Wencz, Director General Glenmark Romania.

Glenmark Pharmceuticals Ltd este o companie farmaceutica globala, bazata pe cercetare, cu o gama integrata de produse farmaceutice, cu sediul central in Mumbai, India. Compania este prezenta in peste 80 de tari din intreaga lume si si-a deschis operatiunile pe piata din Romania in martie 2008, Romania fiind cea de-a treia tara din Europa in care compania a ales sa isi desfasoare activitatea, dupa Cehia si Slovacia.

Image este o companie independenta de relatii publice, cu o activitate de peste 14 ani pe piata din Romania. Agentia ofera servicii precum relatii media, managementul evenimentelor si al situatiilor de criza, comunicare corporativa si de produs sau relatii cu comunitatea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri