Incepand cu septembrie 2005, 4 ACE este agentia de P.R. a ghidului SAPTE SERI
SAPTE SERI, ghidul saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, a ales agentia 4 ACE pentru servicii de consultanta, reprezentare si promovare a imaginii de companie si de produs. Agentia va concepe si implementa activitati de P.R. si publicity, la nivel central si local, avand ca scop principal promovarea valorilor SAPTE SERI si intarirea pozitiei de lider pe care acesta o detine in piata.

Parteneriatul cu agentia 4 ACE reprezinta unul dintre primii pasi pe care ii facem in sensul extinderii business-ului si promovarii valorilor brand-ului SAPTE SERI. Pentru sfarsitul anului 2005 si inceputul anului 2006 ne propunem extinderea retelei la nivel local, dezvoltarea structurii editoriale, precum si stabilirea unei mai intense comunicari intre ghid, utilizatorii si partenerii sai. Ne propunem, de asemenea, ca prin puterea brandului si a parteneriatelor strategice de lunga durata, sa derulam campanii sociale si caritabile, care sa ne aduca in centrul problemelor reale cu care se confrunta societatea romana., a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicatii Grup.

SAPTE SERI reprezinta un complex activ de simboluri culturale, sociale si mondene, cu implicatii directe in viata fiecaruia dintre noi. Derularea campaniilor de P.R. pentru unul dintre cele mai puternice brand-uri media la ora actuala va reprezenta pentru agentia noastra atat o provocare cat si o implinire a experientei acumulate pana in prezent., a declarat Elena Barbu, General Manager 4 ACE.

Despre SAPTE SERI

SAPTE SERI este ghidul saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, distribuit gratuit in 60 000 de exemplare in peste 2000 de locatii din Baia-Mare, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Satu-Mare, Timisoara.
Cititorul SAPTE SERI este activ, calator, cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani, insetat de noutate, arta si valoare.

Despre 4 ACE pr&publicity

Agentia 4 ACE este specializata in P.R. si publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie si de produs.
Experienta 4 ACE in promovarea imaginii de companie si de produs implica o foarte buna cunoastere a mass-media, organizarea de ample campanii de promovare de produs si corporate, realizarea de strategii de comunicare si imagine, organizarea de evenimente de promovare. Din portofoliul agentiei fac parte ARtelecom, ASUS, Autoconstruct, BenQ, Elmiplant, Flamingo Computers, iDieta.ro, MTV, Paper Plus.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri