Grey Bucharest, Leo Burnett & Target si Arsenoaiei & Matasel au obtinut nominalizari la categoriile Outdoor, Media si PR, in cadrul primului calup de shortlist-uri al festivalului de publicitate Cannes Lions 2009.
Agentia Leo Burnett & Target a obtinut doua nominalizari la categoria Media, cu lucrarea “Dinosaur Exhibition”, realizata pentru Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa. Aceeasi lucrare a fost nominalizata de doua ori, la sectiunile “Travel, Entertainment & Leisure” si “Best Use of Special Events and Stunt/Live Advertising”, categoria Media.

Grey Bucharest a intrat in finala Cannes Lions cu doua lucrari, la categoria Outdoor. “Punk” si “Graffiti”, realizate pentru brandul de rucsacuri Eastpak, au fost nominalizate la sectiunea “Point of Purchase: Small Scale”.

Arsenoaiei & Matasel, agentie infiintata in toamna anului trecut, a intrat pe listele scurte la PR, categorie introdusa anul acesta in cadrul festivalului de la Cannes. Campania “Accidents can happen to anyone!”, realizata pentru Politia Municipiului Bucuresti, a fost nominalizata la sectiunea “Best Use of Live Events and or Celebrity Endorsement”.

Nu au existat nominalizari ale agentiilor romanesti la categoriile Direct, Promo, Press si Radio.

Ajuns la a 56-a editie, festivalul international de publicitate Cannes Lions se desfasoara in perioada 21-27 iunie pe Riviera Franceza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri