Reteaua de publicitate contextuala Etarget, prezenta si in Romania cu o retea de distributie de peste 200 de site-uri, lanseaza un format publicitar pentru publisheri – videoplayerul Etarget cu reclame text integrate. Produsul este destinat cu precadere site-urilor de stiri si bloggerilor.
“Conceputa initial pentru publisherii mari din tarile din regiune in care activam, am considerat ca este un moment prielnic pentru a lansa aceasta solutie si pentru publicul larg. Noul format este usor de folosit, conceput sub forma unui player video care integreaza reclame text, gandit inclusiv pentru publisherii mici si bloggerii care nu dispun de un player propriu“, a declarat Dusan Urban, country manager Etarget Romania.

Playerul este o aplicatie Flash clasica, similara celor disponibile pe orice site care publica continut video. Diferenta este ca, in timp ce clipul ruleaza, vor fi afisate reclame text in partea de jos a imaginii. Vizitatorul poate citi si, implicit, da click pe reclama text sau o poate inchide printr-un singur click, fara ca aceasta actiune sa limiteze rularea clipului.

La fel ca in cazul oricarui alt tip de anunt publicitar, publisherii primesc cota parte din incarsarile pe fiecare click inregistrat pe site-ul pe care il detin, in acest caz, din reclamele afisate in clipurile video.

Etarget este prezenta in opt tari ale Europei Centrale si de Est. Compania a fost fondata in 2002, in Slovacia, in acelasi an s-a extins si in Cehia, iar in 2004 a intrat si pe piata din Ungaria. In 2007, Etarget si-a extins operatiunile si in Romania, Bulgaria, Serbia si Croatia, iar de anul trecut, activeaza si in Polonia.

Etarget Romania are ca parteneri peste 200 de publisheri, printre care se numara Cancan.ro, Acasa.ro, Rol.ro, Roportal.ro, Ziare.ro si Euractiv.ro. Totodata, Etarget livreaza reclame contextuale pentru vizitatorii Hi5.com din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri