F5, compania de new media a grupului Realitatea-Catavencu, si Senior Interactive au lansat 2auto.ro, un serviciu online destinat comercializarii de masini second hand cu garantie.

Platforma prezinta oferte de masini ce provin din parcurile auto rulate (second hand) ale dealerilor si importatorilor auto, cumparatorii beneficiind de garantie pe autovehicul.

“In ultima perioada, tot mai multi furnizori auto si-au indreptat atentia catre proiecte ce vizeaza piata second hand. Pe de alta parte, partenerii cu care colaboram pentru AutoNovo.ro ne-au solicitat in repetate randuri un serviciu care sa asigure vizibilitate si pentru oferte de acest gen”, declara Florin Secanu (foto), director general XIPE Interactive.

Potrivit acestuia, 2auto.ro este momentan in varianta beta, vizand colectarea a circa 1.000 de oferte intr-o luna de la lansare.

Utilizatorii au acces la toate detaliile masinii in paginile speciale care afiseaza descrierea si particularitatile tehnice, dotarile optionale, pozele si un formular de contactare directa a comerciantilor pentru o posibila achizitie, fara nicio obligatie financiara.

Pe de alta parte, dealerii si importatorii pot beneficia de expunerea gratuita pe 2auto.ro a modelelor comercializate in primele 2 luni, avand in acelasi timp ocazia de a testa preferintele potentialilor cumparatori si de a opta, ulterior, pentru un abonament personalizat in functie de nevoile fiecaruia in parte.

Senior Interactive, membra a Senior Group si partener al companiei XIPE Interactive in dezvoltarea proiectului AutoNovo.ro, este una dintre principalele agentii de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online de pe piata romaneasca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si