Grupul Halewood, producator si exportator de vinuri, are un nou director de marketing, Adriana Grecu, si colaboreaza cu agentia de PR Rogalski-Grigoriu.
Absolventa a Facultatii de Comert, specializarea Marketing, in cadrul ASE, Adriana Grecu (foto) si-a inceput cariera in industria vinului inca din 1995, ca angajat al companiei Vinexport. In noua pozitie in cadrul Grupului Halewood, ea se va ocupa de managementul si promovarea de brand, strategia de marketing si de PR a companiei, propunerea si gestionarea bugetului de comunicare, promovarea imaginii companiei prin dezvoltarea de relatii cu mass-media, clientii si partenerii, precum si de actiunile specifice de PR, BTL si ATL. In plus, Grecu va coordona in continuare exporturile Grupului Halewood, domeniu in care a activat pana acum in cadrul companiei.

Tot incepand de luna aceasta, agentia Rogalski Grigoriu va oferi pentru Cramele Halewood servicii de consultanta si media relations, pe doua directii: comunicare corporate si comunicare de produs - pentru toate brandurile de vinuri aflate in portofoliul Halewood, marci de vinuri romanesti: Prahova Valley, Hyperion, Cherry Tree Hill, Halewood (Special Reserve si Private Reserve), Cantus, Single Vineyard, Premiat, Dreamer, Rhein Extra, Millennium, La Crama, precum si marci de vinuri de import: Torres, Antinori, Concha y Toro, Trapiche, Andre Lurton, Simonsig, Fournier Père et Fils, Hugel&Fils, Vega Sicilia, Vicente Gandia, Prunotto, Blue Nun, Gandia, Adega do Cantor, Tuzko Birtok, Errazuriz, Villa Maria, One World si Eisberg.

Cramele Halewood, cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Romania, si unul dintre cei mai importanti producatori de vinuri linistite si vinuri spumante de calitate superioara, fac parte din Grupul Halewood, alaturi de Halewood Romania Srl si Domeniile Halewood Srl. Cramele Halewood reprezinta brandul care defineste 6 crame localizate astfel: 4 in zona Dealu Mare (Tohani, Valea Calugareasca, Urlateanu si Ploiesti ), una la Sebes, in Podisul Transilvaniei si una in podgoria Murfatlar. La acestea se adauga Pivnitele Rhein Azuga fondate in 1892, unde compania continua traditia producerii vinurilor spumante prin metoda fermentarii vinului in sticla.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri