Incepand de la 1 Martie, agentia TBWAMerlin va ocupa doua etaje ale cladirii The Ark-Bursa Marfurilor Creative, situata langa Piata de Flori din Calea Rahovei.

The Ark, realizata prin renovarea vechii cladiri a Bursei Marfurilor, functioneaza ca sediu pentru agentii de publicitate, evenimente culturale, targuri, expozitii, concerte si un restaurant cu specific exotic.

Potrivit directorului agentiei, Liviu Lambrino, mutarea marcheaza o noua directie spre care agentia se indreapta, in care accentul este pus pe angajati: 8 noi pozitii scoase la concurs, recalibrarea agentiei, noi politici de comunicare interna.

"Acesta este felul nostru de a face sa se intample, in pasi concreti, ambitia de a deveni o agentie mai flexibila si mai vioaie, cu un grad maxim de proactivitate si super viteza de reactie" , spune Lambrino.

TBWAMerlin are 33 de angajati, iar portofoliul de clienti include adidas, Arctic, Beiersdorf, JT International, Mars, Henkel, Michelin, Bristol Mayers Squibb, Tchibo, GSK, Agentia Nationala pentru Romi, Walmark.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si