The Social Network, un film despre Facebook, pe locul 1 in box office-ul american

Cu incasari de 22,4 milioane de dolari, filmul “The Social Network” este propulsat direct in box-office-ul din Statele Unite ale Americii dupa primul week-end de la lansarea in cinematografe, potrivit Bloomberg.

Regizorul filmului, David Fisher, care a mai lucrat la proiecte precum “Zodiac” sau “Fight Club”, a dorit sa aduca Facebook pe marile ecrane si s-a axat pe proiectul lansat de Mark Zuckerberg , unul dintre fondatorii cunoscutei retele sociale.

Pe locul doi se afla pelicula “Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole”. Filmul produs de studiourile Time Warner a avut incasari de 10,9 milioane de dolari, animatia 3D ce-i distribuie in rolurile principale pe Jim Sturgess si Helen Miren reusind sa genereze incasari de 30 milioane de dolari in cele doua saptamani de la debut.

“Wall Street: Money Never Sleeps”, cu incasari din bilete 10 milioane de dolari, a cazut pe locul 3. Continuarea filmului “Wall Street” din 1987 a reusit sa aduca studiourilor Twentieth Century Fox venituri de 35,8 milioane de dolari in doua saptamani.

Pelicula ii are in distributie pe castigatorul Oscarului, Michael Douglas, in rolul lui Gordon Ghekko si pe Shia Labeouf, in rolul secundar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri