Brandient a castigat premiul Pentaward (Bronze) in categoria “Beverages” pentru designul ambalajului Cuculand Ice Tea, la editia 2010 a competitiei internationale de design.

Ambalajul Cuculand a fost creat de echipa de design Brandient (Cristian Petre, Cristian “Kit” Paul, Bogdan Dumitrache, Eugen Erhan, Ciprian Badalan si Iancu Barbarasa). Premiul a fost acordat in cadrul Galei Pentawards de la Shanghai, in pavilionul Uniunii Europene de la WorldExpo.

“Este remarcabil ca un desen inspirat din realitatea urbana romaneasca a atras atentia unui juriu international, mai ales intr-o categorie atat de aglomerata cu design de foarte buna calitate”, a spus Cristian “Kit” Paul, Creative Partner, Brandient.

Brandient a mai fost premiata la Pentawards in 2007, pentru designul ambalajului Zuzu si in 2009 pentru designul produselor Papane, din portofoliul Transavia.

Pentawards este cea mai importanta competitie internationala dedicata in exclusivitate designului de ambalaj.

Pentru clientii pentru care Brandient a realizat proiecte de branding si design se numara CEC Bank, Domo, Dedeman, TVR, Europharm, Fulga, Qfort, Metropotam, Brikston, Zuzu, Cuculand, Fabryo, Orkla Foods.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si