Sony Pictures cumpara 51% din regia de vanzari Cable Direct

Sony Pictures Television, divizie a grupului japonez Sony, a achizitionat 51% din actiunile regiei de vanzari de publicitate Cable Direct.

Cable Direct gestioneaza vanzarile de publicitate pentru piata romaneasca a posturilor AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi, Animax, detinute de Sony Pictures Television, precum si a altor canale TV, care fac parte din cadrul companiilor Viacom (VH1), Fox International (National Geographic Channel, Nat Geo Wild) si Turner (Cartoon Network).

Tranzactia a fost incheiata saptamana aceasta, restul de 49% din actiuni fiind detinute de John Florescu. Acesta isi va continua activitatea in cadrul companiei ca si director non-executiv, in timp ce managementul operational va fi realizat de catre Bogdan Lazarescu si Florin Visenescu.

“Investitia in Cable Direct reprezinta oportunitatea perfecta de a introduce o abordare mai structurata a vanzarii de publicitate a canalelor noastre din Romania. Cunostintele Cable Direct despre piata locala, reunite cu expertiza noastra pe plan international, ne ofera posibilitatea de crestere a veniturilor obtinute din publicitate”, a declarat Eddie Nelson, vicepresedinte al Sony Pictures Television Europe.

Obiectivul lui John Florescu este o crestere de 100% a afacerilor in urmatorii 2-3 ani si adaugarea in portofoliu a noi canale de televiziune. In 2009, Cable Direct a realizat afaceri de 2,85 milioane euro si pierderi de circa 50.000 euro. Compania are in prezent 15 angajati.

Cable Direct este parte a grupului de comunicare Centrade (care mai detine agentiile Saatchi & Saatchi, Zenith Media, Saatchi & Saatchi X si Saatchi & Saatchi PR).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri