Cumparaturile de imbracaminte sunt o categorie catre care se duc banii celor mai multi dintre parintii participanti la sondaj: 41% cumpara haine, atunci cand este necesar, in functie de sezon, sau chiar si zilnic. O pondere de 34% dintre parintii cumpara jucarii, majoritatea acestora, peste jumatate, au in acest sens un buget lunar intre 100 si 250 de lei sau chiar mai mult.

Dulciurile sunt de asemenea o categorie de bunuri pe care parintii, 25% le achizitioneaza. Acestia cumpara dulciuri pentru o ocazie anume sau saptamanal. In ceea ce priveste investitiile pe care parintii isi doresc sa le faca pentru viitorul copiilor, acestea sunt mai ales asigurari de sanatate, burse pentru studii superioare, cursuri pentru dezvoltarea abilitatilor artistice sau a celor sportive. 45% dintre acestia vizeaza cursuri de dezvoltare a abilitatilor sportive ale copiilor, urmati de 24% care au in vedere dezvoltarea abilitatilor artistice ale copiilor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Africa Studio / Shutterstock