Proiectul saptamanii: Barak Residence 300 de apartamente pe malul Lacului Buftea

Compania israeliana Barak International va dezvolta pe malul Lacului Buftea un proiect rezidential mixt, Barak Residence, care va cuprinde 300 de unitati locative, 300 mp. de spatii comerciale si un complex de agrement cu gradinita, locuri de joaca pentru copii, piscina si spa.

Barak International a achizitionat un teren cu o suprafata de 37.000 mp. pentru doua milioane euro, iar valoarea totala a investitiei este estimata la 40 de milioane de euro.

Proiectul totalizeaza 50.000 mp. construiti si va cuprinde cel putin 300 de unitati locative, dar si spatii comerciale si un complex de agrement, lucrarile de constructie urmand sa inceapa in luna ianuarie 2009 si sa se fie finalizate in anul 2011.

Potrivit dezvoltatorului imobiliar, in prima linie dinspre Lacul Buftea vor fi amplasate sase locuinte individuale compuse din parter si un etaj (150-200 mp. construiti), cu cate 300-800 mp de teren, fiind urmate progresiv de vile tip duplex si de imobile cu doua pana la cinci etaje, acestea din urma oferind apartamente cu doua, trei si patru camere (80-140 mp. construiti).

"Acest proiect se adreseaza in principal utilizatorilor finali, intentia noastra fiind aceea de a crea prin acest complex o comunitate de mici dimensiuni, insa foarte omogena. Fiind primul nostru proiect de aceasta anvergura in Romania va ramane ca o emblema pentru noi, asa ca ne calculam de trei ori o miscare inainte de a trece la actiune. Din punctul nostru de vedere ca si investitori si dezvoltatori, viitorul pietei imobiliare romanesti sta de acum in dezvoltarea propriu-zisa si mai putin in investitii de tip speculativ", a declarat Ran Azor, actionar unic al companiei Barak International.

Acesta a mai spus ca proiectul se adreseaza segmentului de middle class, iar preturile pornesc de la 1.000 euro/mp., toate locuintele urmand a fi construite pe structura clasica de beton cu inchideri si compartimentari din caramida.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri