Mare parte dintre ei au „votat” in favoarea Google+, jumatate spunand ca le place G+ si au in plan sa paraseasca Facebook in favoarea concurentului direct.

Al doilea cel mai popular raspuns a venit din partea a 21% dintre votanti (1.303 oameni) care au spus ca sunt indecisi, avand in vedere cat de nou este Google+. 12% dintre respondenti (733) au spus ca inca nu au reusit sa intre pe reteaua sociala a companiei ce detine cel mai mare motor de cautare din lume.

11% dintre participanti au spus ca resping din start ideea de retea sociala, ca si concept in timp ce doar 7% (428 de oameni) au spus ca Facebook este de neinlocuit si ca vor ramane pe aceasta retea.

In ciuda sondajului, este putin probabil sa asistam la un asemenea exod de pe Facebook, retea ce are circa 750 de milioane de utilizatori. Insa ceea ce este adevarat si rezulta din sondaj este faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai dezamagiti sau plictisiti de Facebook.

Citeste si:

Citeste pe PCMag.com ce spun utilizatorii despre Facebook.

Google+ a fost lansat in perioada de teste doar de o luna, asa ca va ramane de vazut cum va performa pe termen lung. O comparatie intre Facebook si Google+ este insa de neevitat, avand in vedere puterea financiara a principalului jucator pe segmentele de cautare si publicitate online.

De cealalta parte, desi baza de utilizatori permite Facebook un oarecare comfort, ei devin din ce in ce mai nemultumiti de multimea de probleme de securitate.

TU vei lasa Facebook pentru Google+? In ce conditii? Comenteaza mai jos.

Sursa foto - Tech18.com