Numarul de fotografii incarcate pe reteaua sociala Google+ a atins 3,4 miliarde in 100 de zile, ca urmare a unui mix de upload-uri traditionale, de pe Picasa sau de pe terminale Android, au declarat oficialii gigantului american.
Site-ul are in prezent peste 40 de milioane de membri, insa compania nu a dorit sa declare cati dintre acestia sunt activi.

Facebook, principala retea sociala, are 800 de milioane de membri si peste 6 miliarde de fotografii sunt postate pe retea in fiecare luna, per total compania gazduind pe servere peste 100 de miliarde de imagini. Facebook este si cea mai mare retea de fotografie din lume.

Sergey Brin, co-fondator al Google, a subliniat ca “e loc atat pentru Google+ cat si pentru Facebook. Jucam un joc diferit de Facebook si, de-a lungul istoriei informatice, exista numeroase cazuri de servicii similare care coexista si se completeaza”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri