Avon Romania si PayU Romania au demarat un parteneriat pentru implementarea solutiei de plati online pe platforma de eCommerce Avon.ro.

Conform reprezentantilor celor doua companii, proiectul a fost lansat in preajma sarbatorilor de iarna pentru a ajuta distribuitorii sa salveze timp si sa gestioneze mai usor cererea de cadouri de Craciun.

In primele trei saptamani au fost platite online peste 1.000 de comenzi plasate de catre distribuitorii companiei.

Datele PayU Romania arata ca retailul online este sectorul cel mai dinamic, manifestand cresteri pe aproape toate segmentele. Astfel, in primele 11 luni ale 2013 volumele tranzactionate online de catre magazinele online de retail au crescut cu 120% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cresterea numarului de comercianti, adoptia canalului online de catre jucatori offline si utilizarea cardurilor cu rate in mediul online sunt principalii trei factori care influenteaza evolutia acestui sector.

Avon Cosmetics este una din cele mai mari companii in sistem de vanzari directe din toate domeniile, prezenta in peste 100 de tari, cu peste sase milioane de reprezentati.

Citeste si:
PayU: Tranzactiile de Black Friday au crescut cu 67%
PayU: Tranzactiile de Black...

PayU Romania este principalul integrator de plati online din Romania, procesand 87% din volumele realizate online in perioada 2006 – 2012, in peste 10 milioane de tranzactii. Compania este parte a grupului PayU care desfasoara operatiuni de plati online pentru peste 18.000 de clienti pe 4 continente (Africa, America de Sud, Europa Centrala si de Est si Asia). Grupul este detinut de Naspers, al doilea jucator in industria comertului electronic la nivel mondial.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
PayU Romania: Peste 198 mil. lei platiti online de 'Black Friday
Setari Cookie-uri