OLX, liderul pieței locale de anunțuri generaliste, il numeste pe Sebastiaan Lemmens în funcția de General Manager pentru România, Portugalia, Bulgaria si Bosnia, începând cu luna februarie.

Sebastiaan Lemmens are o experiență dobândită pe piețe din Olanda și Portugalia. Acesta și-a început cariera în calitate de consultant la McKinsey & Company, urmând, apoi, calea dezvoltării profesionale în cadrul Blendle, un start-up din domeniul media care a cunoscut o creștere rapidă la nivel internațional.

Absolvent al Universității de Tehnologie din Delft și titular al unui Master în Inginerie Aerospațială, Sebastiaan Lemmens s-a alăturat în 2017 echipei OLX Portugalia pe poziția de Head of Analytics. Un an mai târziu devine Chief Operations Officer, cu o orientare și responsabilitate în managementul echipelor complexe în zonele de performance marketing, business intelligence, customer support. Dovedind o contribuție semnificativă în procesul de inovare și transformare a experiențelor digitale din platformă, în 2019 preia rolul de Head of OLX Portugalia.

Următorii ani vor fi extrem de interesanți pentru noi, ca regiune. Ne așteptăm ca numărul celor care cumpără și vând în online să crească din ce în ce mai mult, atât de partea consumatorilor, cât și a business-urilor. OLX joacă, cu siguranță, un rol major în consolidarea pieței în această direcție și în menținerea unui trend crescător,

a declarat Sebastiaan Lemmens, General Manager OLX.

Sebastiaan Lemmens preia conducerea operațiunilor în România, înlocuind-o pe Cristina Gheorghițoiu, care își încheie perioada de contribuție adusă în cadrul OLX Group.

Cristina Gheorghițoiu s-a alăturat, în 2012, conducerii Mercador, o platformă de anunțuri plasată la vremea respectivă într-o poziție de challenger, pe o piață competitivă. În 2014, Mercador a trecut printr-un proces de rebranding și a devenit OLX. Cristina Gheorghițoiu a gestionat această tranziție complicată, a dus brandul în poziție de leadership și a reușit să obțină creșteri continue de business, transformând OLX în cel mai cunoscut brand de anunțuri online din România.

După mai bine de 8 ani în OLX Group, Cristina Gheorghițoiu începe o nouă călătorie din punct de vedere profesional, schimbând rolul de General Manager OLX pentru România, Bulgaria, Portugalia și Bosnia, cu cel de Coach, odată cu absolvirea cursurilor de specialitate la Co-Active Training Institute.

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină.

Sursa foto: OLX

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri