BVB plateste dividendele prin Depozitarul Central

Bursa de Valori Bucuresti incepe de maine plata dividendelor aferente exercitiului financiar 2010, prin intermediul Depozitarului Central, incepand cu 1 iunie pentru platile prin transfer bancar si cu 16 iunie pentru cele in numerar.

Dividendul brut de 0,7015 lei/actiune va fi distribuit catre actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor BVB la data de inregistrare 20 mai 2011, se arata in comunicatul remis de BVB.

Plata dividendelor catre actionarii emitentului se va efectua prin transfer bancar, incepand cu data de 1 iunie si in numerar la ghiseele si oficiile postale din intreaga tara pentru actionarii persoane fizice incepand cu data de 16 iunie.

Actionarii arondati ghiseelor postale informatizate din mediul urban vor putea ridica suma aferenta dividendelor ce li se cuvin de la oricare dintre ghiseele si oficiile postale informatizate din tara.

Serviciul national de distribuire a dividendelor permite, totodata, actionarilor ca odata cu ridicarea sumelor respective sa poata depune solicitari cu privire la actualizarea de date personale in registrul actionarilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri