Consiliului Bursei de Valori Bucuresti (BVB), si-a dat ok-ul pentru acordarea calitații de Market Maker pe Piața Derivatelor catre KBC Securities, pe contractul FP Futures.
KBC isi va incepe activitatea de formator de piata pentru contractele futures Fondul Proprietatea in perioada urmatoare.

KBC Securities se afla pe primul loc in topul brokerilor de pe BVB in 2010. Firma condusa de Sorin Apostol a intermediat in primele cinci luni tranzactii de 2,55 miliarde lei (602 milioane euro).

Societatea de brokeraj are o cota de piata anuala de 25,9%. Pe locul doi se afla Unicredit CAIB Securities, cu 7,9% din piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri