Actionarii Dafora au decis majorarea capitalului social cu suma de 5,12 milioane lei, prin emiterea unui numar maxim de 51 milioane de actiuni, cu o valoare nominal de 0,1 lei/actiune.

Majorarea se va face prin aport de numerar si prin compensarea cu actiuni a unor creante certe, lichide si eligibile detinute de actionari asupra societatii, se arata in informarea remisa Bursei de Valori Bucuresti.

Astfel, actionarii care detin creante certe, lichide si exigibile asupra societatii vor putea subscrie actiuni in contul creantelor iar ceilalti actionari vor putea subscribe proportional cu numarul de actiuni detinute.

Perioada de subscriere este de o luna de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial, respective de pe 12 august pana pe 12 septembrie. Buletinele de subscriere pot fi descarcate de pe site-ul companiei.

Actionarii inscrisi la data de inregistrare 10 august isi vor putea exercita dreptul de preferinta proportional cu numarul de actiuni detinute la acea data si vor putea subscribe o actiune noua la 19 detinute, la pretul de 0,1 lei/actiune.

Actiunile ramase nesubscrise dupa incheierea perioadei de subscriere se vor anula.

Dafora Medias (DAFR), controlata de omul de afaceri Gheorghe Calburean, isi va refinanta creditele contractate pana in prezent, care totalizau la 31 mai 15,4 milioane lei si 21,4 milioane euro, pentru a obtine conditii mai avantajoase.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si