Niciolae Ghergus (foto), fostul sef al casei de brokeraj Confident Invest, a preluat functia de presedinte al BRK Financial Services, singura firma de brokeraj listata pe Bursa de Valori Bucuresti.

Ghergus il inlocuieste astfel pe Darie Moldovan, acesta din urma renuntand la functie insa pastrandu-si locul in Consiliul de Administratie al BRK. Compania a anuntat de asemenea ca Monica Ivan a fost aleasa in functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie. Conducerea BRK a suferit numeroase modificari in ultimele luni. Luna aceasta, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a respins numirea lui Grigore Chis, fost CEO al BRK, in calitate de membru al Consiliului de Administratie.

Niciolae Ghergus a condus anterior Confident Invest, casa de brokeraj care si-a incetat activitatea in 2017 in urma unui acord prin care BRK Financial Services a preluat portofoliul de clienti.

BRK Financial Services a incheiat primele 9 luni din 2018 cu un profit net de 1,7 mil. lei, de aproape patru ori mai mare decat cel inregistrat de societate in perioada similara din 2017.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri