SIF3 a subscris de 6,88 mil. lei la majorarea capitalului BALN

Societatea de investitii financiare Transilvania (SIF3) si-a mentinut cota de 91,75% din actiunile companiei Tratament Balnear Buzias, dupa ce a subscris la majorarea de capital actiuni in valoare de 6,88 milioane lei, arata un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Actionarii Tratament Balnear Buzias (BALN) au aprobat in 28 martie majorarea capitalului social de la 10 milioane lei la 15,85 milioane lei, prin incorporarea rezervelor aferente profitului de anul trecut si prin aport in numerar din partea actionarilor.

Astfel, compania a distribuit 8,5 milioane de titluri gratuite si a oferit spre cumparare actionarilor 50 milioane de actiuni, la pretul de 0,15 lei/titlu, din care 0,05 lei a fost prima de emisiune.

SIF Transilvania (SIF3) a subscris circa 45,87 milioane de actiuni, in valoare de 6,88 miioane lei, pentru a-si mentine cota de 91,75% din capitalul social al Tratament Balnear Buzias.

Inainte de majorare, compania - care asigura tratamente balneare si servicii recreative - avea un capital social de 10 milioane lei, divizat in 100 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Actiunile Tratament Balnear Buzias se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul BALN. Compania are o valoare de piata de 18 milioane lei, conform cotatiei de 0,18 lei, stabilita in sedinta din 16 mai.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri