Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va aplica incepand de miercuri un program de reduceri la valoarea facturii lunare a intermediarilor care opereaza pe piata derivatelor, in vederea cresterii lichiditatii, potrivit unui comunicat al operatorului de piata.
Oferta promotionala vizeaza o reducere de 10%, 20% sau 30% se adreseaza tuturor intermediarilor cu acces la piata derivatelor administrata de BVB si are ca scop cresterea lichiditatii pietei prin atragerea de noi categorii de investitori pentru instrumentele financiare derivate listate de BVB.

"Demersul BVB se inscrie in seria de facilitați promoționale acordate participanților la piața, susținute in același timp de o politica tarifara flexibila pentru tranzacționarea contratelor futures, astfel incat investitorii sa beneficieze de cele mai scazute costuri de tranzacționare din regiune pentru instrumente financiare derivate", a declarat Stere Farmache, presedinte si director general al BVB.

Programul promotional a fost aprobat de actionrii Bursei si cuprinde trei categorii principale de reduceri care au la baza gradul de lichiditate si tipul activului suport al contractului futures. Reducerile se acorda in functie de numarul si tipul conturilor implicate in tranzactii, precum si de volumul total tranzactionat pe aceste conturi.

Perioada de derulare a programului promotional este de 6 luni calendaristice, in perioada octombrie 2008 - martie 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri