In cursul saptamanii trecute, peste 12% din actiunile retailer-ului de IT si electrocasnice Flamingo s-au tranzactionat pe Bursa de Valori Bucuresti pentru suma de 2,886 milioane de lei (670.000 euro).

In spatele acestei tranzactii s-a aflat Dan Adamescu, proprietarul Asigurarea-Reasigurare Astra si a Nova Trade, conform unei raportari pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. Anterior acestei tranzactii, participatia celor aceste doua firme in cadrul Flamingo (FLA) a fost de 2,08%, insa aceasta a crescut la 14,42%.

Schimbul a fost realizat la un pret mediu de 0,03 lei/unitate, in crestere cu 10,7% fata de cotatia anterioara.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al treilea jucator de pe piata de profil.

Flamingo International (FLA) are un capital social de 77,91 milioane lei, divizat in 779,05 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Potrivit raportarilor de la sfarsitul anului trecut, Dragos Cinca detinea 25,19% din capitalul social al Flamingo International, QVT Fund avea o participatie de 15,16%, iar Flanco Holding Ltd controla 10,59% din actiuni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si