Petru Prunea cere totodata sanctionarea actualilor administratori pentru ca nu au acceptat sa indeplineasca obligatia legala de a folosi aceasta modalitate de numire.

In acest dosar, Broker Cluj a invocat doua exeptii: lipsa calitatii procesuale active a lui Prunea si lipsa conditiilor de convocare a adunarii generale a actionarilor.

Totodata, Petru Prunea a facut recurs intr-un alt dosar prin care cerea anularea actului prin care Anton Ionescu a fost ales ca presedinte al consiliului Broker, in locul lui Prunea. In ceea ce priveste acest al doilea dosar, Broker a invocat tardivitatea formularii recursului.

Primele termene de judecata pentru cele doua dosare au fost stabilite pentru data de 25 iunie.

Pe de alta parte, Broker Cluj se afla in proces cu mai multi fosti angajati, majoritatea implicati in fraudele descoperite la inceputul anului in cadrul companiei, intentionand sa recupereze de la acestia daune si creante in valoare totala de 5,88 milioane lei. Cea mai mare suma ceruta unui angajat in instanta de catre Broker Cluj este de 840.600 lei.

De asemenea, Broker Cluj vrea sa obtina 300.000 lei de la cinci angajati, printre care si Petru Prunea, suma reprezentand un transfer realizat in contul personal al fostei directoare de la sucursala Deva.